Ulcezol
S.F Group

Ulcezol

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 600.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Indikacionet terapeutike

Të rriturit:

  • Trajtimi i ulçerës duodenale.
  • Ulçera gastrike.
  • Ezofagiti i shkaktuar nga refluksi.
  • Trajtimi i ulçerës peptike të shoqëruar nga infeksioni me Helicobacter pylori.
  • Trajtim dhe profilaksi i ulçerave gastrike e duodenale.
  • Gastropati erosive e shkaktuar nga përdorimi për kohë të gjatë i antiinflamatoreve josteroide.
  • Trajtimi dhe parandalimi i recidivave të ezofagiteve të shkaktuar nga refluksi gastroezofageale.
  • Trajtimi i dispepsise funksionale jo ulçeroze.
  • Sindromi Zollinger-Ellison.

Te fëmijët:

  • Trajtimin e ezofagiteve të rënda të shkaktuara nga refluksi gastroezofageal, në fëmijë mbi dy vjeç, për një periudhë jo më të gjatë se dy muaj.

 


Shpërndaje