Laboratori (Shërbime)

       

Coli's Pharmacy & Dermo Lab ofron shërbimin e analizave laboratorike dhe shërbimin infermierik, si më poshtë:

Analizat:

 1. Biokimike-klinike
 2. Hormonale
 3. Virologjike(serologjik)
 4. Alergologjike
 5. Bakterologjike
 6. Tampon brenda ditës dhe i vlefshëm në çdo vend të botës sipas rregullave të OBSH.

  Shërbimi infermierik

  Shërbimet ekografike:

  1. Echo Imazherik Total
  2. Echo zemre+ EKG
  3. Konsultë mjekësore.

  Rezervoni orarin tuaj për të përfituar shërbimet tona në cel.0686165931 ose në DM @colis_farmaci.

  Laboratori jonë është i hapur nga e hëna në të shtunë. Ju mirëpresim!