PicoFer
Pico

PicoFer

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 1,200.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Suplement ushqimor i hekurit, i dobishme në raste të mungesave në ushqim ose në nevojën e shtuar të trupit për hekur. Përmbajtja mesatare e hekurit: 0,5mg / pikë

 Ky medikament merret pa përshkrimin e mjekut. Ju lutem lexoni instruksionet për përdorimin dhe efektet anësore.Shpërndaje