OPERIL P 0.5 mg/ml
Sandoz

OPERIL P 0.5 mg/ml

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 427.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

OPERIL P 0.5 mg/ml pika për hundë,tretësire, është i përshtashëm për të rritur dhe fëmijë mbi 7 vjeç. OPERIL P përmban oksimetazoline. Ajo lehtëson frymëmarrjen nëpërmjet hundes,hap kavitetet nazale dhe paranazale (sinus) dhe lehtëson shenjat shoqëruese të të ftohtit. Oksimetazolina ka gjithashtu veprim anti-inflamator dhe antioksidativ. OPERIL P ka efekt antiviral në disa viruse, të cilat shkaktojne kryesisht semundje respiratore. OPERIL P përdoret për trajtimin e :

  • rinitit akut të shkaktuar nga të ftohtit;
  • rinitit alergjik;
  • rinosinuzit;
  •  inflamacion të veshit të mesit
  • Në ndërhyrjen endoskopike në hundë për frenimin e edemës dhe gjakderdhjes.

Ky medikament merret pa përshkrimin e mjekut. Ju lutem lexoni instruksionet për përdorimin dhe efektet anësore.                                                           


 


Shpërndaje