NUK Thermo Express
Nuk

NUK Thermo Express

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 5,000.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Me NUK Thermo Express Bottle Warmer, në vetëm 90 sekonda  qumështi do të ngrohet në temperaturën e duhur dhe të gjitha elementët e rëndësishëm ushqyes dhe vitaminat ruhen. Përdorimi i Ngrohësit Termik është mjaft i thjeshtë: mbushni sasinë e duhur të ujit për shishe ose kavanoz qelqi në pajisje, më pas, me ndihmën e shportës vendosni ushqimin e foshnjës në ngrohësin termik. Një shtypje e butonit  ngrohin ushqimin e foshnjës në temperaturën e duhur, shpejt dhe butësisht me avull në vetëm 90 sekonda. Drita e integruar tregon se po ngroh. Sapo sasia e mbushur e ujit të ketë avulluar, pajisja fiket automatikisht. NUK Thermo Express Bottle Warmer është i përshtatshëm për të gjithë kavanozët dhe shishet e qelqit për fëmijë.

    • ngrohës ushqimi me avull
    • ngroh ushqimin në vetëm 90sec
    • fiket automatikisht kur përfundon ngrohja
    • i përshtatshëm për kavanoza dhe shishe qelqi NUK

    Shpërndaje