NUK Breast Milk Container
Nuk

NUK Breast Milk Container

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 1,050.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Kjo enë është e përshtatshme për ruajtjen e qumështit të gjirit në frigorifer ose ngrirje.  Në përputhje me pompën manuale të gjirit të NUK "Jolie" dhe të gjitha pompat elektrike të gjirit nga NUK. Edhe ngrohja e qumështit në këtë enë është e mundur pa shumë përpjekje. Enë për qumështin e gjirit është i përshtatshëm për të gjitha biberonat NUK FIRST CHOICE dhe FIRST CHOICE+ (nuk përfshihen në dorëzim).

Falë fushës së etiketimit, gjithmonë mund të mbani shënim datën - në këtë mënyrë, nuk do ta harroni. Për më tepër, një shkallë matëse tregon sasinë e mbushjes së qumështit të shprehur (maks. 150 ml). Dorëzimi përfshin 2 kontejnerë me kapakë të bërë nga polipropileni rezistent ndaj temperaturës (nga -18 ° C në +100 ° C). Në atë mënyrë, edhe zierja e kontejnerëve nuk është problem dhe gjithashtu ju mundëson që t'i përdorni këto disa herë. Enë për qumështin e gjirit nga NUK është pa BPA dhe përmban një dizajn tërheqës.


Shpërndaje