Now Omega-3, Molecularly Distilled Softgels
Now

Now Omega-3, Molecularly Distilled Softgels

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 600.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

Paketimi: 30 kapsula


Shpërndaje