Ironorm
Wallace

Ironorm

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 1,020.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Ironorm kapsulë përmban hekur, acid folik, vitamina B1, B2, Nikotinamid dhe Vitaminë C, të cilat janë shumë të rëndësishme gjatë shtatëzanisë. Përmbajtja e hekurit tek kapsulat Ironorm është i dobishëm në shtatëzani, sepse një grua shtatëzanë ka kërkesa të larta ditore hekuri, pasojë e nevojave të fetusit dhe rritjes së kërkesave të nënës.  Nëse kapsula Ironorm merret para mbetjes shtatëzanë dhe gjithashtu gjatë 12 javëve pas shtatëzanisë ndihmon në parandalimin e mungesës së hekurit në shtatëzani.

Ironorm mund të përdoret si:

  • Shtojcë dietike tek gratë shtatëzana dhe ato që dëshirojnë të mbeten shtatëzanë.
  • Shtojcë dietike gjatë shtatëzanisë.
  • Për trajtimin e anemisë me mungesë hekuri dhe të mungesës së vitaminave.

     

     

    Shpërndaje