ESI  Melatonin Pura Mikrotableta
ESI

ESI Melatonin Pura Mikrotableta

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 450.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim
Melatonin Pura është një shtesë ushqimore që kontribuon në reduktimin e kohës që duhet për të rënë në gjumë dhe në rastet e udhëtimeve të gjata. Melatonina është një hormon natyral në organizmin tonë, në disa raste ulja e përqëndrimit të saj jep vështirësi në rënien në gjumë. Marrja e melatoninës është një zgjidhje efikase për të kaluar pagjumësine.

Shpërndaje