Colilen IBS 60 kapsula
Aboca

Colilen IBS 60 kapsula

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 3,160.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Colilen IBS është ideaur për trajtimin e problemeve të zorrëve, të karakterizuara nga dhimbje, enjtje, distension dhe diskomfort abdominal, të shoqëruara ose jo me ndryshimet në paraqitjen e jashtëqitjes dhe parregullsinë e zorrëve (kapsllëk, diarre ose alternim të të dyjave). Për shkak të mekanizmit të tij mbrojtës, Colilen IBS gradualisht zvogëlon çrregullimet e zorrëve dhe, në varësi të intensitetit të çrregullimit, rekomandohet të zgjasni trajtimin për 2 deri në 6 javë dhe ta përsërisni nëse simptomat e para shfaqen përsëri.
Shpërndaje