Aesthetico Callus Cream 100ml
Aesthetico

Aesthetico Callus Cream 100ml

Translation missing: sq.products.product.regular_price Lek 3,290.00 Lek 0.00 Translation missing: sq.products.product.unit_price_label për
Taksa e përfshirë në çmim

Aesthetico Callus Cream është krem me përmbajtje të lartë ureje 40% i cili është formuluar veçanërisht për lëkura shumë të thata, të forta dhe të plasaritura.Përqëndrimi i lartë i uresë largon lëkurn e ashpërsuar duke përmirësuar sipërfaqen e saj. Forma galentike tolerohet shumë mirë duke e bërë këtë krem një alternativë ideale. Indikohet në hiperkeratozë përfshire duart dhe këmbët. Nje përmirësim i gjendjes së lëkurës vqrehet që pas 14 ditësh përdorim të rregullt.

Përdorimi:  Aplikohet 1 ose 2 herë gjatë ditës në zonën e dëshiruar dhe lihet 15-20 minuta. Duhet të shmanget aplikimi në plagë të hapura dhe në mukoza. Këshillohet mbulimi i zonave problematike me veshje pambuku. 

Përbërësit: UREA, AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SILVER CHLORIDE, TITANIUM SULACYLINE, TITANIUM SULACYLINE, TITANYOOL DIOSPYLINE, TITANIUM SULACYLINE, SILVER CHLORIDE, TITANYOOL DIOSPYLINE, TITANIUM SULACYLINE, TITANIUM SULACYLINE, ETHYLHEXYL STEARATE, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL DIOSPYLINE, GLYCERINE SODIUM SULFATE, GLYCERINE, SODIUM SULFATE, GLYCERINE, SODIUM SULFATE, GLYCERINE, SODIUM SULFATE, GLYCERYL STEARATE


Shpërndaje